Rentiranje vozila Aerodrom

Rentiranje vozila Aerodrom BeogradBeograd je najveći grad u Srbiji. Ispunjen je događajima i atrakcijama za posetioce koji se nalaze u neposrednoj blizini njegovog užeg centra kao i na periferiji. Možete uživati u festivalima, posetiti neke od muzeja ili neka mesta za izlaske.
Da biste u potpunosti iskusili atrakcije i lokalni ukus, iznajmljivanje vozila na aerodromu u Beogradu je mudra odluka.  Aerodrom Nikola Tesla se nalazi u Surčinu na oko 15-ak kilometara od centra Beograda i lako i jednostavno dolazite od njega do grada uz pomoc iznajmljenog vozila koje vas je cekalo na aerodoromu.

Avaco rent a car Aerodrom Nikola Tesla

Avaco nudi najbolje cene za najam automobila u Beogradu. Sa mogućnostima  izbora najboljih automobila, sigurno ćete pronaći i najbolje cene iznajmljivanja automobila u zemlji.
Uživajte u najboljim uslugama iznajmljivanja automobila u Beogradu. Pronađite naše lokacije i dođite po svoje vozilo. Avaco rent a car Vam olakšava da stignete do svih željenih destinacija u gradu i okolini.
Od malih, kompaktnih i ekonomičnih vozila za grad rent a car Avaco vam nudi i veliki broj udobnijih limuzina sa četvoro vrata za duža putovanja.

Iznajmite vozilo na dve lokacijeMogućnost iznajmljivanja vozila postoji na dve lokacije i to: na Beogradskom aerodromu Nikola Tesla ili u našoj agenciji u ulici „Trnska 7
Ako želite rezervisati neko vozilo, pratite linkove na našem sajtu i pronađite odgovarajuće vozilo koje ćete rezervisati. 
Rezervaciju rent a car vozila možete izvršiti putem sajta ili putem telefona, pozivom na brojeve:  
+381 65 63 63 327 i +381 11 24 55 620